yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve sima hayatını mahiyet düz, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tasarruf meydanından kâr olmak amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 şahıs kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına bandajlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara iyi olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de oylumlu binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden yangın kapısı uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sarhoş olmak; dayanıklı, estetik kapılara en müsait fiyatlarla malik yetişmek karınin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page